Aktuelt

Her finner du siste nytt fra Haaland Cup.

Haaland Cup Aften er flyttet til Park 22

For de av dere som har kjøpt bankettbillett, så er banketten flyttet til Park 22 ( det gamle museumsbygget i sentrum ved Meyergården) menyen er endret til følgende:

Meny lørdag 19.00 . TexMexMo Combo
Lørdag 6. nov kl 19.00-20.00.

MEXICANSK STREET-FOOD PARK 22.

CHILI CON CARNE «ØL & SJOKOLADE»
TACOS LAMMELÅR «CHIPOTLEKREM»
ZZ TOP BILLY GIBBONS «GUCAMOLE»
MOCHOST
«Store hjemmelagede friterte nachos»
Friske urter & Chiliolje

Billettene vil bli vekslet i bånd, helst i Stålhallen på lørdag mellom 10-16, eller i døra på Park 22

Haaland Cup konsert på Park 22

For de av dere som ikke har kjøpt bankettbillett, Banketten er dessverre utsolgt😏Men det blir Konsert på Park 22 med bandet Testudo fra kl 21-00, og deretter spiller trubaduren Smiley (verdenskjent i trøndelag++) med band fra 00-og ut i de sene nattetimer😄Cc 200,-. Billetter kan kjøpes i døra eller i Stålhallen på lørdag

Haaland Cup i media

Nå får også aktive lag delta

Da B&Y ILs damelag kom med en forespørsel om cupen kunne åpne for aktive lag – i alle fall unntaksvis dette året, ble det tatt et kjapt møte på bakrommet. Etter en telefon til fotballkretsen med spørsmål om dette kunne la seg gjøre uten at cupen bryter noe regelverk, noe den ikke gjør, gikk det fort i svingene. I dag er det klart at aktive fotballag, også utenbysfra, får stille i turneringen, damer som herrer. Les saken i Ranablad: Nå får også aktive lag delta

Klart det blir turnering

– Vi fikk oss en smell da det bare var å legge inn årene fire dager før turneringen i fjor skulle starte, men vi er ved godt mot og er allerede i gang med å planlegge det vi håper og tror blir ei full turnering, sier turneringsleder Jørgen Svarthoel.

Les saken i Rana Blad: Klart det blir turnering

Overnatting

På Scandic Meyergården får dere de beste forutsetninger for å prestere på topp. Med våre sponsorpriser bor dere på hotell og sover uforstyrret i myke senger, og starter morgenen med vår fantastiske frokost.
Sportspriser pr. natt inkludert frokost:

Enkeltrom kr. 585,-
Dobbeltrom kr. 730,-
Trippelrom kr. 950,-

Meld deg på!

Haaland Bedriftsidrettslag har igjen den store glede av å kunne invitere til bedriftsidrettsturnering for bedriftsidrettslag i Mo i Rana. Dersom du ønsker å delta på Haaland Cup kan du følge linken under.

Kontakt oss

6 + 5 =